1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

brick? - FOUND THE SOLUTION

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by drdoomxx1, Jun 18, 2007.

  1. drdoomxx1

    drdoomxx1 Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    interesting story lol
    ok
    i was on a 3.03oe-c and wanted to upgrade to a 3.40oe-a
    but when i tried to start the new installer i got the message game could not be started 8002014C so i tried to play the games that worked on 3.03 before because i was still on 3.03 and they diddnt work anymore =(
    so i ran the recovery mode and got somehow back to 1.5 and after succesfully "installing" i got a black screen which after a about a min
    went back to normal and i could see everything again lol but it turned black again after i pushed the arrow button and i diddnt know how to fix it so i connected usb and installed my old 3.03oe-c on it again and everything worked AGAIN!!!! SOO NICE took me about 2 hrs
    maybe this helps u guys in case u have a black screen
     
    Last edited: Jun 18, 2007
  2. 1OFDEM

    1OFDEM Regular member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    That would be known as a semi-brick, which can be easily fixed by booting into recovery mode. You just happened to figure that out all by yourself. Nice job B)
     
  3. drdoomxx1

    drdoomxx1 Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    heh lol
    but i still can't play my old isos on 3.03oe-c after that brick
    and i can't get into recovery either
    it just freezes after holding the r button
    i think that won't be able to fix it in anyway or do u know how?
    is it possible to upgrade the firmware to a new 1 so i can play the new games on it? oe-c to oe-a diddn't work lol

    thx for ur answer


     
  4. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    upgrade to 3.40oe. Maybe your flash1 is messed up.
     
  5. drdoomxx1

    drdoomxx1 Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thats what i tried
     
  6. DoubleDwn

    DoubleDwn Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hit the brightness button when you enter recovery. My bet is that you have the screen turned off.

    Was this a downgraded TA-082? My bet is yes.

    ~Rich
     
  7. drdoomxx1

    drdoomxx1 Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thank you so much
    lol brightness button haha
    don't always have to think so complicated lol
    thx it works 100% again yeaaa thx for helping
     
  8. DoubleDwn

    DoubleDwn Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No problem. Glad it is sorted.

    ~Rich
     
  9. drdoomxx1

    drdoomxx1 Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it was a 2.8 firmware which a friend of mine downgraded to 1.5 and i installed 3.03oe-c on it
    its really gay that the new games won't work on it
     

Share This Page