1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Burning Problem

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by jwtrading, Apr 27, 2005.

  1. jwtrading

    jwtrading Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've tried using many versions of AnyDVD and CloneDVD. All combinations seem to have the same result - writing stuck on 0% after re-encoding. I'm using a LG GSA4163B writer with perfectly good Ritek G05 or Sony DVD-RW discs and have installed the latest firmware and ASPI drivers. What is going wrong?
     
  2. drake1820

    drake1820 Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have never been able to get DVD clone to work either. Try using a combination of software to get the job done. DVD Decryptor, Shrink, and Remake all work well together.
     
  3. squizzle

    squizzle Active member

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Messages:
    2,867
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I've only used the trial of CloneDVD2 and I couldn't get it to burn, so I just used Nero. I assumed I couldn't do it because it was the trial version (sometimes trials aren't fully functional).
     
  4. drake1820

    drake1820 Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thats most likely the problem then.
     
  5. freedom2

    freedom2 Regular member

    Joined:
    Dec 11, 2004
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try this way, works great on my end

    AnyDvD = DvdShrink-reauthor(Movie only) + DvDDecypter(burn)

    i haven't tried CloneDVD beause, DvdShrink and DVDDecypter
    has almost always worked for me, have also been using
    AnyDvd for about the last couple of months on all these
    new movies coming out...well worth the money.......

    have also backed up about 300 movie's with Ritek G0'4
    and GO'5 with great success.................


    good day......
    free.........

     
  6. jwtrading

    jwtrading Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    maybe its because i'm trying to copy these new dvds, they might have better encryption. i've tried using anydvd and dvdshrink - still get the same problem. what versions of the software are you using and what process you do follow each time? i don't need to use dvddecrypter as well as anydvd do i? i thought anydvd decrypts the discs automatically.
     
  7. drake1820

    drake1820 Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I always have to use Decrypter for some reason. Have a friend that uses Shrink without Decrypter and has no problem. Try using that and see if it works.
     
  8. jwtrading

    jwtrading Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nope that doesn't work for me either. i don't know what is going wrong.
     
  9. freedom2

    freedom2 Regular member

    Joined:
    Dec 11, 2004
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @ jwtrading

    well i don't know what set up/ system specs , you have on your
    computer, that might help us help you...like do you have a dvd-rom/ or cd-rom/cd-burner what??

    the anydvd program just runs in the background while your other
    programs, are working themselves.................

    order............AnyDvD running in the background, DVDShrink =
    Re-Author (movie only).......DVDDecypter to burn...............

    i'm also doing all the new movies, like stated above, you need
    DVDDecypter to ..........BURN>>>BURN>>>>>>>>>>>in this setup
    i don't have CloneDVD...or Nero, don't find i need either
    program............

    good day.........
    free.........
     
    Last edited: Apr 28, 2005
  10. jwtrading

    jwtrading Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm using a new LG GSA4163B dvd-writer with a separate DVD-ROM to read from (though I've tried reading from the LG drive). I can only think that its some kind of driver issue that i've not considered. Any suggestions?
     
  11. jwtrading

    jwtrading Member

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    system specs:

    2.8GHz P4, 512Mb DDR RAM, 80Gb 7200rpm HD running XP Home Edition SP2.

    I've tried old and new versions of DVDShrink,AnyDVD etc... as I heard there were problems with some versions. But still the damn thing just gets stuck on 0% after seeming to rip & re-encode perfectly. Thanks for your help up to now, it has been much appreciated.
     
  12. freedom2

    freedom2 Regular member

    Joined:
    Dec 11, 2004
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well your system is plenty good........

    i posted a guide on your other forums, try it.

    good day......
    free.........

     

Share This Page