1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cable Modems....?

Discussion in 'All other topics' started by j_holmes, Mar 26, 2005.

  1. j_holmes

    j_holmes Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi guys,

    Is it possible to make them have more Bandwidth?

    By an app?
    Or getting inside, extra chip...etc?
     
  2. venomX05

    venomX05 Regular member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hey j_holmes

    Not that I have ever heard of. I know you can get programs that will make your downloads faster, but nothing else comes to mind.

    Because it is the area that you are in and the modem that you are using which determines how fast/slow you are connecting too, well for obvious reasons.

    But if I find something, I will let you know.

    BTW, curious as to find out why you would want more bandwidth...games, downloading?

    -------------------------------------------------

    *UPDATE*

    This might be what you are looking for...

    http://accelerator.150m.com/

    Hope it helps!

    ;)
     
    Last edited: Mar 26, 2005
  3. Veblin

    Veblin Active member

    Joined:
    Feb 27, 2003
    Messages:
    1,241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Sounds like a dangerous subject.

    From one site.
    In other words, it can be done but your ISP will catch you and you will lose your Internet service and may be sued or arrested.

    For your educational reading (Only) pleasure.
    http://www.google.com/search?q=cable+modem+uncap
    http://www.unixmexico.org/~uncap/www.surfboard.digitallinx.com/OneStep/
     
    Last edited: Mar 26, 2005
  4. venomX05

    venomX05 Regular member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I couldn't agree with you more...

    That is why they set your upload/download limit with the area you are in.

    Because if they catch you...you break the EULA and if you do that then...well, let's hope you don't find out.

    -----------------------------------------------

    *UPDATE*

    BTW...Veblin, thanks for the informational links. Very good reading.
     
    Last edited: Mar 26, 2005
  5. nohelpme

    nohelpme Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I would not try to uncap your cable modem. I work for a cable company in the northeast. They would see a spike of activity come out of the modem. They would shut you down pretty fast.
     

Share This Page