1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cable or sat

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by chocco1, Nov 8, 2016.

  1. chocco1

    chocco1 Regular member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    hi
    i currently have cable box but see that subs for sat connection is a lot cheaper , is cable better viewing or should i switch to sat to save money
    chocco
     
  2. paulie57

    paulie57 Regular member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    449
    Likes Received:
    85
    Trophy Points:
    38
    Chocco it comes down to one difference, cable is in hd and sat is in sd , that's the reason cable subs are a bit more expensive ,
     
  3. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    giving people a choice in looking at quality picture on hd or crap picture in sd i wonder in which they might like better?
     
  4. chocco1

    chocco1 Regular member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    I've still got a kryptview so watching crap picture at hd prices , didn't know that sat boxes were in sd only .so think i will stick to cable and get a new cable box rather than sat box
     
  5. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    when i said sat are in sd it is because cards were paired to providers box so plenty of hd channels work on theirs on 28.2 but not on non providers boxes.hd still works on foreign sats.bbc1 hd and a number of others still work.
     

Share This Page