1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CALL OF DUTY HELP

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by castro485, Mar 19, 2005.

  1. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok.. i'm trying to back up call of duty. when i run the disk id utility 1.6. it says


    Image File 'C:\...\Duty.iso' (1 part, 4382Mb, 2048 bytes/sector).
    The following files have been located for possible patching:-
    DNAS300.IMG;1, IOPRP300.IMG;1,

    ERROR: The Image File is not DN*S enabled or uses an unsupported version!
     
  2. XNikoX

    XNikoX Guest

    I tryed to make a except copy and mine freezes at the loading screen.
     
  3. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i made an exact copy and it ran fine. Its just i never patched the DNAS id. if you get that freezing loading screen the isobuster techniuq.(spelling, i suck). if you search on here you will find it.

    Did your patch utility work??
     
    Last edited: Mar 19, 2005
  4. XNikoX

    XNikoX Guest

    Where do you get the dnas id patch?
     
  5. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just do a search and hopefully you'll find it on this website.. i think its called PS2NFO PATCH UTILITY. but you'll need an ORIGINAL copy to get a Id number. the program just patches in that id number to the iso image.
     
  6. sacto420

    sacto420 Guest

    im havein a problem with cod ;[ i had to format and after doing so i installed cod and noticed it sayin for low pings only ect and only showing high ping games, i have cable {comcast} so im not sure what the connection problem is, any help whould be nice ;] ty Sacto420
     
  7. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    is yours a burned copy?
     
  8. sacto420

    sacto420 Guest

    store bought, and in good condition, i used to get in way better pinged games. ;[
     
  9. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I backed up mine with DVD Decrypter and it works fine with no glitches.

    Then again i don't play them online or anything so i had no need to patch it.
     
  10. sacto420

    sacto420 Guest

    its workin better now , yeah call of duty is the only game i bought i use mirc mostly, cod 0wnz thoe online ;x
     
  11. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    wish i could play online
    but my PSTwo and TV are on one side of the room, while my PC and Cable Modem are on the other.
    I would need a 25 foot cord to hook it up.
     
  12. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Get a wireless system. I have the linksys wireless gaming adapter. I play socom II online all the time with no lag.
     
  13. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    thanks castro485, i may look into one. i have always wanted to woop the a$$ of someone many mies away.
    that would rock hard.
     
  14. Trafford

    Trafford Guest

    all I did to backup COD was use COPY ENTIRE DVD mode on NERO 6. Works just fine. Not quite as good a game as PC version though.
     
  15. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Do you use it online??? I works fine for me, but i'm having trouble using the ID patcher.
     
  16. latinreco

    latinreco Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey castro485, did u ever get "call of duty" working online, i get an error 864, can you help me out?
     
  17. castro485

    castro485 Member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nope. i'm going to wait til someone else has a way to fix it. i dont want anymore dvd coasters.lol.
     
  18. latinreco

    latinreco Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I hear ya bro, i'll let you know if i can get it to work.
     

Share This Page