1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can 256MB@266 and 256MB@400 be put together?

Discussion in 'PC hardware help' started by cirus, Aug 26, 2004.

  1. cirus

    cirus Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a Soltek, SL-85 mainboard only supporting 266MHZ. I have one memory stick of 256MB@266 in it. Can I put it together with a stick 256MB RAM@400? I would guess it would take the lowest one, so 266? I'm just a bit scared it would give conflicts.
    _X_X_X_X_X_[small]P4 1.8Ghz, 512MB RAM, GeForce Creative Ti4400[/small]
     
    Last edited: Sep 2, 2004
  2. matty8887

    matty8887 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You can put both of them in but the one running at 400 would only run at 266 as your mobo only supports upto this.
     
  3. cirus

    cirus Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for the reply. I will put them together and see if it counts up. Than I will play Doom 3 as a test. If it doesn't give (memory) errors I think I can assume it works?
    _X_X_X_X_X_[small]P4 1.8Ghz, 512MB RAM, GeForce Creative Ti4400[/small]
     
    Last edited: Sep 2, 2004
  4. matty8887

    matty8887 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well you should run it for a week then if no problems it will most likely be ok. Try a few different games aswell.
     
  5. cirus

    cirus Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Everything seems to work. Doom 3 and Far Cry are playing better than before. Thanks.
     
  6. matty8887

    matty8887 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Good to hear. Is doom 3 any good? im thinking of getting it.
     
  7. RedAnt

    RedAnt Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Doom 3 Looks good but gets old fast. :(
     
  8. cirus

    cirus Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well my opinion is the same as RedAnt. When starting to play, I was surprised by the gameplay. Very creepy and dark game. Another way of playing with that flashlight. I didn't finish yet, and it still don't bother me playing, but ...it's always the same...room in room out...
     

Share This Page