1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can action replay max be used like action replay

Discussion in 'PS2' started by d-bol, Dec 12, 2003.

  1. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    can action replay max be used the same way as action replay with the magic disk and slide card?

    I am having trouble getting the codes to load.
    I place max disk in, insert magic disk, select codes, then load like game is in, once magic disk loads i do the slide card and insert the game. Game loads but no codes loaded with it.
    any suggestions.
     
  2. martynste

    martynste Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no action replay max is just a demonstration tool. buy the full version you won't have any problems.
     
  3. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what do you mean , action replay max is a full version newer version than regular action replay. I used codes with it for FINal Fantasy X game which was an original. I cant get codes to load with it on backs though like i did with the older version.
     
  4. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what do you mean , action replay max is a full version newer version than regular action replay. I used codes with it for FINal Fantasy X game which was an original. I cant get codes to load with it on backs though like i did with the older version.
     
  5. martynste

    martynste Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sorry, i didn't realise it was the full version! try putting less codes in, i tried it with gt3 with too many codes and the same thing happened
     
  6. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont understand what you mean by demenstration tool. It is full version. I used it on an original game
     
  7. martynste

    martynste Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i got arv2, when playing backup games the codes do not work with anything.
     
  8. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    explain to me what you are talking about. ACtion replay max is not a deminstration . It is full version with the code card for the mem slot and works fine with regular games just cant get to work with backups like i did with original action replay, magic cds.
     
  9. martynste

    martynste Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    action replay v2-max cheat codes will only work original ps2 games. i have yet to find a backed up dvd/cd game that works with the cheat codes. the reason for myself using ar is to by pass the boot, language barrier on copied games.
     
  10. d-bol

    d-bol Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks martynste. I found out how to get codes to work with AR on backups but not on ARMAX.

    I wonder if they will work on a mod chip method. I use slidecard

    lol how many times did I double posts whoops
     
    Last edited: Dec 12, 2003

Share This Page