1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can anybody else get this working

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by master353, Jun 11, 2007.

  1. master353

    master353 Regular member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I donwloaded splinter cell essentials and put it in the iso folder and everything and it shuts off as soon as it starts up and finishes loading. I tried a whole bunch of differnt settings but none worked. Can somebody tell me the settings they got this to work at?

    heres the name of it
    PSP - Splinter Cell Essentials [USA] [WwW.GamesTorrents.CoM]
    I also tried this
    [PSP].Splinter.Cell.Essentials.[USA].[FULL]-.[www.ESPALPSP.com]
     
  2. master353

    master353 Regular member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i also cant get star wars lethal allience. It seems like ubisoft games don't work well.
     
  3. Oraseth

    Oraseth Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have not tried the games my self, but have you tried setting the cpu to 266mhz instead of default? May help...
     
  4. master353

    master353 Regular member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok, i'll try this now. When i was changing the settings i didn't change this.
     
  5. master353

    master353 Regular member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it was already set at 266 so i set it at default and that didnt work and 333 didn't work either.
     

Share This Page