1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can i use the gameshark to use hd loader

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by mars2004, Sep 28, 2004.

  1. mars2004

    mars2004 Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    s'up,

    i was wondering if i got the gameshark and burned the copy of hd loader would i be able to use it or is it better to get a swipe magic with the swipe card. Also what else would i need to make the hd loader to work. thanks
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  3. mars2004

    mars2004 Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanx for the reply. one more thing though, any version of the gameshark would work for the explot?
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    only v2 and under.
    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]

    V9 PS2, flip top, SMD, DVDLoader
    Pioneer 107, ritek g04
    DVD Shrink, DVD Decrypter, Nero[/small]
     
    Last edited: Sep 28, 2004
  5. mars2004

    mars2004 Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i'm having a problem with alcohol120%. when i go pick the .cue file of the mem card exploit but when i'm about to burn it it doesn't give me the option to go to next or change my settings. what can i do to fix this?
     
  6. mars2004

    mars2004 Member

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did everything on the guide
     

Share This Page