1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can someone help me.

Discussion in 'DVDR' started by monton, Jan 13, 2008.

  1. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Im trying to burn some mpegs files that I have in my computer. But when I add the file to the project that I'm trying to burn it only takes a portion of the clip that Im trying to burn. It doesnt take the whole file. How can I fix this?
     
  2. ZoSoIV

    ZoSoIV Regular member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    4,118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The one that came with my laptop. The Toshiba one. But I also used imtoo or something like that and had the same problem. When I see with my media player I could see the whole clip but when i try to load it so I can make a DVD it doesnt take the clip just a portion.
     
  4. ZoSoIV

    ZoSoIV Regular member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    4,118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    try

    dvd flick

    then
     
  5. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It didnt work. The file is 31:33 mins long and it only takes 1:33 from it. This is the 3 prog Ive use what could it b>
     
  6. ZoSoIV

    ZoSoIV Regular member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    4,118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    the files may be corrupted can you re download them
     
  7. cyprusrom

    cyprusrom Active member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    5,722
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
  8. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    this is an odd one? at first i thought of some type of protection like DRM? but could be currupt, but its dam odd the file plays all the way through on your pc... not a clue?
     
  9. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    None of this programs are working. And I download one of the files again and still have the same problem. No other sueggestions?
     
  10. cyprusrom

    cyprusrom Active member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    5,722
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    None of which programs?
    Did you download from the same source? Chances are you got the same corrupt file, if corruption is the case.
     
  11. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    are you saying the software only takes part the clip??? or when burnt it only burns half the clip?
     
    Last edited: Jan 14, 2008
  12. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    When I add the file to the DVD that I want to burn, if the file is 33:00 long, it only says that is 1:33 long and when I burn thats what it burns. But when i hit preview it doesnt stop at 1:33 the video clip keeps running but the timing stops.
     
  13. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    ok??? so your saying even in the software it only plays part of the file, this is before you burn anything to dvd right???

    what software you useing?
     
    Last edited: Jan 14, 2008
  14. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well the software plays all the file. But it stops running at 1:33. Then when I burn it only burns the 1:33s.
    When I preview it it plays the whole clip and if I use media player it plays the clip and it has the correct time frame.
     
  15. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    what software you useing?
     
  16. cyprusrom

    cyprusrom Active member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    5,722
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    And that file is a mpeg, right? Not an AVI? Did you try using that tool that I recommended, "MPEG Corrector" ?
     
  17. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried but it didnt worked
     
  18. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    your still useing your laptop software arnt you.... probably need to buy it for full use!
     
    Last edited: Jan 14, 2008
  19. monton

    monton Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yeap. I know is not a good one.
     
  20. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    sorry... no one can help you here then mate...
     

Share This Page