1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can somone tell me exactly how to play a backup ps1 game on ps2?

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by tbv2k4, Apr 28, 2005.

  1. tbv2k4

    tbv2k4 Member

    Joined:
    Apr 28, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i made a backup of my FF7 game because the original skips a lot.

    i have a fliptop and swap magic discs, and i also have ps2 gameshark 2.

    i heard you need the gameshark to boot ps1 games.

    also when i press start game in gameshark the ps2 tray ejects automatically.

    so can anyone give me the exact step by step procedure to run backup ps1 games on ps2 with a fliptop swap magic discs and gameshark v2?
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you need a ps1 gameshark or breaker pro to play ps1 backups.
     
  3. Jlhfit

    Jlhfit Regular member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    1,142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    what about action replay for psone??
     
  4. hedmunky

    hedmunky Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Would a GameShark Lite work on a PS2 for PS1 backups??
     
  5. Jlhfit

    Jlhfit Regular member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    1,142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    it should, inoredr for to play my IMBnes(b4 I got breaker pro) I had to load gameshark,then gameshark lite then my IMBnes
     
  6. TigraoZT

    TigraoZT Guest

    breaker pro no doubt!
     

Share This Page