1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can you use the old xbox router on the 360

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by sulidsnak, Jan 29, 2007.

  1. sulidsnak

    sulidsnak Regular member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Can you use the old xbox router on the 360??
     
  2. JThomas05

    JThomas05 Guest

    i have heard no, but im not sure, how does it work? is it just completely wireless or does it plug into the xbox somehow?
     
  3. Domreis

    Domreis Regular member

    Joined:
    May 16, 2005
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Pleas read the rules... You can it works fine for me althouh I have found the one for the 360 is alot better!
     
  4. sulidsnak

    sulidsnak Regular member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok thanks
     
  5. vankorver

    vankorver Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes you can use it but you need to hook it up to your computer via an ethernet cable and get a firmware update for it. I believe you can get it from xbox.com along with instructions.
     
  6. sulidsnak

    sulidsnak Regular member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Can you send me a link because i cant find it anywhere...
     
  7. vankorver

    vankorver Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

Share This Page