1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Canis canem Edit

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by NooobFTW, Jan 20, 2007.

  1. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    Hi again.
    Im using swap magic + flip top to play my backups.

    Every game works perfect , except CCE(aka bully) (it freezes after the loading is complete , and shows this error :"Please enter bully dvd and try again"(something like this)).
    The toc size is 4.5xx , so its a 200 megs greater than swap magic's dvd.

    If i follow this guide:
    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/18/275350#1725918
    It will work? Have anyone tested it?

    Thanks for your time.
    PS:Im using creation DVD -R 8x& dvd decrypter
     
    Last edited by a moderator: Jan 20, 2007
  2. jjraymond

    jjraymond Member

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ohh once you get that game going it is FANTASTIC!!!!

    good luck!
     
  3. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    Wait, are you saying that its impossible ?
     
  4. MSAA9993

    MSAA9993 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    My Canis Canem Edit ISO which i have is 4.31GB in size, i burnt to disc etc. Then used swap magic & flip top and it works all fine for me. I dont think is should be 4.5GB.
     
  5. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    Where did you get it from? If you used torrent , can you please send me a private message with the link?

    Thanks.
     
  6. n00blettt

    n00blettt Member

    Joined:
    Jan 20, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Me also please.... I have a modchip so would it work for me?
     
  7. NooobFTW

    NooobFTW Guest


    It doesnt work , i tested it.

    The only thing i can see is a black screen :/

    EDIT:
    Manual rebuild didnt help...
     
    Last edited by a moderator: Jan 20, 2007
  8. MSAA9993

    MSAA9993 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ill PM you the link.
     
  9. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    Thanks , im downloading it now.
    It will take 1day and 3 hours to dl it @ 30kb/s(damn leechers!!!)
     
  10. bhee

    bhee Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I had the same problem i think its the quality of the dvd your using i used philips and it loaded but it took a long time and when i was playing its said please insert the ps2 game disc but after a few seconds it loaded but it did keep on happing so i got a bit annoyed so i put the game on a verbatim dvd and it was ok it loaded perfectly and it was normal speed and it did'nt say please insert the game disc again so you could try and burn it on a better quality disc.
     
  11. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    I see..
    This time im going to get some verbatim(s) Dvd-r 8X..
     
  12. NooobFTW

    NooobFTW Guest

    COOL , it works perfect!!
    Thanks "MSAA9993".

    PS:I used Verbatim dvd-r 8x , burned @4x
     

Share This Page