1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cannot change internet properties - Bittorrent speed slow

Discussion in 'Windows - P2P software' started by Suomi, Aug 8, 2004.

  1. Suomi

    Suomi Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can somebody tell me why I cannnot change the internet setting , i think some of these programs has something to do with it: zonealarm,spy sweeper or tweak manager... when I try to go to my internet connection properties, there to advanced, the comes message something like "WMI information maybe damaged" or something like that. Cos' of this, a cannot open the firewall 6881-6889 holes, and bittorrent is SLOW!

    I tried this: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/73686 but internet explorer didn't connect to my ip site!
     
  2. Suomi

    Suomi Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can the "holes" be opened trough zonealarm+ btw, the internet connection is ethernet "high speed" not modem or ISDN
     
  3. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    What BT Client are you using. Try Azureus.
     
  4. Suomi

    Suomi Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I use bittornado. I found the answer to the problem, it's my router (Zyxel prigate 600) that's locked, i cannot change open the 6881-6899 or other ports cos' the 23 is locked, so I can't configrate the box...

    Is there a way to increase download without opening the ports or a way to pass the lock on the router?
     
  5. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    That really depends on your connection speed. About ports because blocked, could it be because of your ISP?

    Lately a lot of ISPs have been blocking P2P ports. I would either call your ISP and ask nicely about this problem.

    Anyway, I can't really help you on the subject of Routers, so good luck with your problem.
     
  6. Suomi

    Suomi Member

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks, but that's kind of late cos' I already visited my internet server (or something like that in english) and they will open the ports today :) . thanks for your advices.
     
  7. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Your Welcome!
     
  8. enneman

    enneman Member

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Did it work??
     
  9. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Erm... the guy said they were opening ports, so I would guess he has no problems anymore since he didn't post in the topic....
     
  10. Chunyu

    Chunyu Guest

    How do u open those ports? i found them all closed! (not stealthed luckily)
     
  11. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Well, if you have a firewall, you're going to have to manually open them...

    Usually, the firewall has an option to open a specificed "Port Range". I would recommend you read the manual and find out!
     

Share This Page