1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot save on my EvoX dash

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by RedShift0, Jan 16, 2005.

  1. RedShift0

    RedShift0 Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I need a little help. When I go to the system utilities and try to change the i.p., I cannot save the changes. Should I have done this in the evox.ini beforehand? if so, how do i uninstall EvoX? I appreciate any help you could offer.
     
  2. RedShift0

    RedShift0 Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Also, how can I reflash a flashed chip?
     
  3. RedShift0

    RedShift0 Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Also, how can I reflash a flashed chip?
     
  4. Bohefus

    Bohefus Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    542
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I believe you can change the setting within evox.You need to pull down the menu all the way and save your setting.
    If not, FTP your .ini to your computer,change the setting with notepad and ftp the changed .ini back to your xbox.
    You just delete the dashboard files(.ini,evoxdash.xbe,skins folder)or transfer the same named files and replace them.
     
  5. PG2115

    PG2115 Regular member

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    When u change the IP are u going down and clicking on the Save and exit thing? Also I dont think changeing anything on the .ini will doanything about the IP.

    Paul
     
  6. RedShift0

    RedShift0 Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have set the ip as it should be and it still does not network. i have tried everything i can. could i have gotten a bad bios? the one i have comes up and it has "matrix inside" i've heard this is a bad one is it true?
     
  7. RedShift0

    RedShift0 Member

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    also that is the whole deal. there is no save and exit. just exit. period.
     

Share This Page