1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't copy saw 3 - **just needs DVDFab Decrypter**

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by CD0728, Jan 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PacMan777

    PacMan777 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I had no problem with AnyDVD loading with the DVD. As I said, but maybe not clearly, I needed to edit problem titles, to get CloneDVD 2 to process the files. I wasn't the only one. In fact there are a number of posts with the info on which titles to unselect in CloneDVD 2 so the DVD would record properly. I wasn't the only one who enjoyed the situation. Slysoft had been busy with AnyHD but took time to address the problem. Note around the time of Saw 3 there was a flurry of betas and finally a new release.

    AnyDVD History

    6.1.1.4 2007 01 28
    - Fix: With some DVDs having VOB files with zero length, fluxDVD
    protection was incorrectly detected


    6.1.1.3 2007 01 26
    - New: Added support for new versions of the SONY Arccos protection
    to the option to remove "Protection based on unreadable Sectors"
    - New: Added workaround for some drives (e.g. TSSTCORP DVD-ROM
    SH-D162C) where disc insertion was not always correctly detected
    by AnyDVD and decryption would not work.
    - New: Added UDF 2.5 support to the UDF parser.
    - New: AnyDVD status window shows larger volume names
    - New: Recognizes HD-DVD video discs and correctly displays
    HD-DVD volume names
    - Change: Increased the number of possible errors on one disc
    - Change: Increased the number of possible sector and file replacements
    on one disc
    - Fix: Removing Sony Arccos at the end of a title did sometimes
    caused a "Navigation Pack error" or could cause the title to
    disappear completely in elby CloneDVD.
    - Fix: Short titles with read errors (Arccos) at the end of the file
    were not handled correctly (e.g., special features in "Mirrormask",
    Germany)
    - Fix: Bug introduced in 6.1.0.7, disc recognition did not work
    correctly
    - Fix: Bug introduced in 6.1.0.7, driver could switch into safe mode
    without reason
    - Some minor fixes and improvements


    If you noticed, both updates had aspects of the Saw 3 copy protection, newer Arccoss, and 0 length VOBs.
     
  2. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    guys,Garmoon and Fred thats a good reason to check the box Show Infomation window for new media then it pops up when its done reading the dvd

    [​IMG]
     
    Last edited by a moderator: Feb 12, 2007
  3. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    PacMan

    That strange because I didn't edit anything out of dvd files before I open Clonedvd and proceeded. I haven't used clonedvd but maybe 5 times. I still use Recode. But Clonedvd did the movie just fine that night.
     
  4. cmsurfer

    cmsurfer Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    PacMan777 - Thank you very much for the guide. It worked like a charm. I made a full backup of Saw III and everything looks pretty good.

     
  5. PacMan777

    PacMan777 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You're welcome. Glad to help.
     
  6. latino209

    latino209 Regular member

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey guyz so what are the program versions i can use?
    Anydvd lastes update with CLONEDVD works for a full back-up right?
     
  7. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    Last edited by a moderator: Feb 13, 2007
  8. latino209

    latino209 Regular member

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    OK THANKS
     
  9. PacMan777

    PacMan777 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    For when AnyDVD doesn't work pick up RipIt4Me, http://www.ripit4me.org , and DVDFab Decrypter. RI4M is the best. Both are free. None of these programs are 100% all the time.
     
  10. Ralphy107

    Ralphy107 Member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Im Having The Same Problem With This DVD Till This Day. AnyDVD Needs To Figure It Out.
     
  11. gus738

    gus738 Guest

    garmoon what i was trying to say in the past was that after anydvd got updated i didnt unselect not one title from the saw 3 movie so it was just that movie im going to get new movies today and report which fail which dont


    aabbccdd nice background
     
    Last edited by a moderator: Feb 14, 2007
  12. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Ralphy107

    AnyDVD figured it out weeks ago. The night it came out anyDVD would do movie only with clone. All rippers are doing this movie. AnyDVD, Ripit4me, DVD Fab Decrypter, all working. Are you giving your drive enough time to read the dvd it's got 90 or so bad sectors. If you can't back it up return the disc for a new one; because this is not a hard one to do now.
     
  13. PacMan777

    PacMan777 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yeah, Garmoon's right, just about everything is getting the job done now. About the only problem is AnyDVD doesn't seem to be as flexible as it used to. It works best with CloneDVD 2. A lot of people have been complaining about the way anydvd has been working with other programs, such as Shrink.
     
  14. 9HEMI

    9HEMI Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I COPIED SAW 3 USING DVDFAB. FOUND IT ON MSN.COM... THEN I USED DVDSHRINK TO BACK IT UP. THEN USED NERO TO BURN IT.
     
  15. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    @9Hemi

    Whatever works for you buddy, is good. Everything is doing Saw3 now.
     
  16. IWGP

    IWGP Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I hate to be the bad guy here, but I do not want to look through the pages to get this question answered...

    What (in all) was used to completely copy/backup Saw 3?
     
  17. PacMan777

    PacMan777 Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    3,836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I think Garmoon just answered that. The question now is what didn't?
     
  18. fatbtch

    fatbtch Member

    Joined:
    Mar 5, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok, so im still trying to back up crank. i have any dvd 6.1.2.5 and dvd shrink.. and still, i cant back up crank.. what can i do?
     
  19. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  20. IWGP

    IWGP Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thank you for that, sir.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page