1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cce sp trail error no m2v files exist

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by iggypjg, Mar 30, 2005.

  1. iggypjg

    iggypjg Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I ripped gone in 60 seconds, with dvd decrypter in file mode, placed it in a folder. then ran dvd rebuilder. after vidio title sets vst1,vst2,vst3,vst4,ran, I got and error message(no. m2v file exist). second thing, when i manually add m2v files in error message comes back(there is nothing to do) couldn't located appropiate files in working directory!you must prepare and encode first. pjg ?
     
    Last edited: Mar 30, 2005
  2. Ppower

    Ppower Regular member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    1)Did you install AviSynth?
    2)What are you using as your decoder?
     
  3. iggypjg

    iggypjg Member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got it to work thanks . i had to install an addon and run cce 2.50 instead of the 2.70. pjg.
     
  4. unknownu

    unknownu Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, iggypjg

    I have the same problem as you but I already have version 2.50. What was the addon that corrected your problem????
     

Share This Page