1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CD LOADER HELP!!!!

Discussion in 'PS2' started by asrgames, Dec 8, 2004.

  1. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Im having trouble playing my Japanese Import game Berserk, it's a DVD Silver Disc, I insert the Swap Magic CD 3.2 the CD Loader v7 All the at the CD Loader screen hit Triangle to eject the CD Tray and then put a Game thats bigger than Berserk in but every game I put says "Invalid Media" at the bottom left corner and I also tried the Swap Magic DVD 2.0.
     
  2. punx777

    punx777 Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    513
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    was it a cd game that you put in that was bigger?
     
  3. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    NO I put in an original copy of Metal Gear Solid 3, and alot of other games like GTA: Vice City and Berserk is a Silver DVD.
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Import games are treated just like backup games. YOU CAN'T HIT EJECT (or use triangle in your case) TO PUT IN AN IMPORT.
     
    Last edited: Dec 8, 2004
  5. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    but the instruction say after CD Loader loads to use the eject button and then insert a disc with a HIGH TOC then the game you want to play.
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    We were writing our responses at the same time. ok, yeah, your supposed to hit eject there. try every game you have and see if they all say invalid media.
     
  7. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    ok, i just read your response on the other thread where its says you get a dre on your v4 with the swap magic dvd. Do any of your dvd games work on your v4?
     
  8. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah but it takes effort like changing the angle of the lens but most of the time i get a DRE.
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    thats why its giving you the invalid disc error, your laser is going bad (at least the dvd part).
     
  10. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well here's the thing i've tried just about all my games that are DVD but no luck do I need to select anything at the CD Loader option, like 5v2 Revoot or 5v3 No Pn or Beta 3 Splinter Cell or anything, and also if I put the swap magic cd 3.2 back in the CD Loader reads it and also it will sometimes read the CD Loader again but most of the time it doesn't, one more thing why won't the CD Loader work on the PSTwo Slim Line, if there is a way to get it to work on it let me know I have one.
     
  11. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    no, your problem is your ps2 wont read dvds. there is no option that will help you.
     
  12. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    but is there anyway to get the PSTwo to read the CD Loader
     
  13. yugioh2me

    yugioh2me Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2004
    Messages:
    509
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cdloder wont work with the slimline ps2 modded with tape since the ps2 is always going to think the lid is down (because of the tape mod), cdloader will think the exact same thing, meaning that it will never stop spinning because it will think the lid is down BECUASE OF THE TAPE MOD.
     
  14. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what i mean is it won't boot the CD Loader, after you swap out with SM CD 3.2 i just get a red screen and it freezes
     
  15. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    thats because you have to mod your slim ps2 by covering up the sensors.
     
  16. asrgames

    asrgames Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i did that it works but it won't boot the cd but the cd works on the Ver 4 I have
     

Share This Page