1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CD Rom Drives Have Gone The Way Of The Samurai...

Discussion in 'CD-R' started by NewPatron, Oct 10, 2004.

  1. NewPatron

    NewPatron Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have 2 Cd rom drives: one burner(master), and one normal(slave). Recently I removed the slave drive and put in a DVD-R drive as a slave, which I removed later and then reinstalled my normal drive back to slave. The next time I turned on the computer, my drives were gone. They do not appear in My Computer or in the System Directory. They are connected properly and securely, I can eject both drives and I can still burn a cd....I just can't load a cd or get my computer to recognize that I actually do have drives there. I'm running Windows 98 SE. Sorry about this, but I just really need some help, please...I'm totally lost.
     
  2. NewPatron

    NewPatron Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Nevermind. I fixed the problem by taking out all of my drives and turning on the computer, then shutting down and reinstalling the drives. Thanks for any consideration.
     
  3. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    You might take out all your drives, turn on the PC, then shut it down then reinstall the drives ;P
     

Share This Page