1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cdloader question

Discussion in 'PS2' started by shockerm, Feb 12, 2004.

  1. shockerm

    shockerm Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I backed up my copy of soul calibur 2 and saw that I needed a cdloader, so I went to swapmagicfix.com and downloaded the right one and burned it. I followed all of the directions to get it to work, but when I get to swapping the cdloader with the back up the screen goes red and a flashing border appears, and nothing happens. Can someone help me. I would appreciate.
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    once cd loader loads, you need to hit eject and put in the swap magic dvd or a high TOC original game, let it read, then hit x and put in your copy.
     
  3. Natures

    Natures Guest

    ok. Im using DVD-R backups- what shall I do?? First I insert dvd swap magic disc until "insert disc" appears shall I then insert cd-loader??? Because then I also get this pink border and nothing else happens???
     
  4. Xian

    Xian Regular member

    Joined:
    Jun 27, 2003
    Messages:
    956
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Instructions for CD Loader:
    1) Boot with Swap Magic CD
    2) Swap to CD Loader using the fliptop/slidecard and hit X
    3) When prompted to change the disk hit the EJECT button on the PS2, put in the Swap Magic DVD, and hit X
    4) When the Swap Magic DVD has loaded it will say change disk by EA Method or something like that. Swap to your backup using the fliptop/slidecard and hit X

     
  5. gozilla

    gozilla Regular member

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    can use cdloader if you dont have a flip-top or slide card?
     
  6. Natures

    Natures Guest

    Ok maybe that is the problem. I also have inserted the dvddissc first. Thanx I try. I do have a slide card so It should work wright???

    Another question I have downloaded cd-loader from swapmagig.com, when I unpac the files I get two files: cdloader and cdloader.cue. The cue file is only on 1kb so it is only the cdloader on 25719kb I have to burn on cdr??? And how shall I burn it on Nero. Is as ISO???
     
  7. shockerm

    shockerm Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    After I boot to swap magic cd I get a screen that says load program or change video. I then use slide card to put in cdloader, and when that's in I hit x. I can hear the cd spinning up but then I get a flashing pink border and nothing happens. Is it a bad burn?
     

Share This Page