1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CDLoader..? Will It Solve My Problems?

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by [iD]EG6, Aug 7, 2004.

  1. [iD]EG6

    [iD]EG6 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Okay.. I have a V4 Ps2 Modded with a Magic 3 Modchip. And some DVD-Rs do not boot. While CD-Rs boot perfectly. And i was wondering if I got DVDLoader that it would make the DVD-Rs boot. So will it?
     
    Last edited: Aug 7, 2004
  2. [iD]EG6

    [iD]EG6 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Forgot to add, do i also need Swap Magic Fix DVD?
     
  3. YM2151

    YM2151 Member

    Joined:
    Jul 31, 2004
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What games in particular don't boot? Soul Calibur II? Mine didn't, and yes CDLoader fixed it.

    How to boot Soul Calibur II:

    Start the machine with Swap Magic CD. Swap to your burned CD Loader disc. When it loads, hit X.

    It will give you a menu with some fix options. Pick the one you need for the game you are loading. Soul Calibur II uses Beta 3. Hit X when you have Beta 3 selected.

    Now you are back to the first screen, hit Eject. Remove your CD loader, and put in your Swap Magic DVD. Hit Eject again so it goes in. Now hit X, the screen will change tellign you to now swap to your DVD-R. Do so. Once swapped, hit X again, your game will load.

    Summary:

    Swap Magic CD > CD Loader > Swap Magic DVD, DVD-R.
     
  4. [iD]EG6

    [iD]EG6 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do u have to buy Swap Magic or is there a place u can download it?
     
  5. Icemonkey

    Icemonkey Active member

    Joined:
    Feb 28, 2003
    Messages:
    1,611
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    If you have a Magic 3 modchip you shouldn't need any of that stuff. Is it a Magic 3 or a 3.1?
     

Share This Page