1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cdloader

Discussion in 'PS2' started by moneyline, Apr 26, 2004.

  1. moneyline

    moneyline Member

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i downloaded the program from swapmagicfix.com and burned it to a cdr, when i try to load it, it just goes to a red screen, using verbitium cd-r. i'm trying to load fight night 2004 because it freezes, hoping this would make it work better, how do u use cdloader
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    did you follow the instructions on how to burn cd loader on swapmagic fix
     
  3. pudge

    pudge Regular member

    Joined:
    Mar 18, 2004
    Messages:
    121
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok i have 1 question i look around and could not find it so my question is i have rachet and clank: going commando, and jamesbond all or nothing i want to no is that do i have to burn both files on a cd or do i just have to pick 1 file? what i mean is when you got swapmagicfix where it says cd loader do i have to dl the one for rachet and clank, and the 1 for james bond?
    I may be very confussing
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    for your v1 ps2 just download the version for the v1-6 ps2 thats the only version you need for all the games
     
  5. swabee

    swabee Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello,

    I have a V7 PS2 and I am trying to get True Crimes game to work. I burned the cdloader v7 to a cdr and put my swap magic dvd in first, then put in the cdloader disk and I get that red screen - the cdloader does not load. Any ideas on what I am doing wrong? Thanks
     
  6. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    you need to boot cd loader with your swap magic cd
     
  7. swabee

    swabee Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thank you. Now I can use the cdloader, my problem before was that I inserted the DVD swap magic disk first instead of the CD swap magic disk. I got everything to load fine with True Crimes, except after the first 2 intro screens, I get a pink screen followed by a yellow screen. Any Ideas? Thanks.

     
  8. Hanedrick

    Hanedrick Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    845
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You need to choose the 5v3 NO PN in the submenu options
     
  9. tru003

    tru003 Regular member

    Joined:
    Jul 5, 2003
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I burn the cue to a cd-r. But when I load it in after I load swap magic 2.0 and press x. I keep on getting the pink signal every time.
     
  10. mook8515

    mook8515 Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Will any program work to burn the cd loaders? The swapmagic site says to use alcohol 120, but can you use Nero or something similar?
     
  11. swabee

    swabee Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks Hanedrick. That worked perfectly.
     
  12. wayko

    wayko Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    here is a puzzle i went to my buds house i used his swapmagic and my cdloader on my system and it loaded. i go home i use my swapmagic and my cdloader and i get the pink strip on top of the screen. I am thinking its the new swapmagic cd i have the 3.2 i think his is the 3.0 any ideas?
     
  13. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Last edited: May 5, 2004
  14. wayko

    wayko Member

    Joined:
    Aug 29, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have dvdloader but it doesnt load all the games. is there a v1-6 dvdloader? i have the v7 dvdloader
     

Share This Page