1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CFW 3.52m33-4 Problem HELP MEE

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by kazumi27, Aug 31, 2007.

  1. kazumi27

    kazumi27 Guest

    Hey guyz..

    i just upgraded to 3.52m33-4 andd when i save my game it works and then i try 2 play agen it says LOAD FAILED...

    can any1 assist me


    thank u
     
  2. LufianGuy

    LufianGuy Regular member

    Joined:
    Jan 21, 2006
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    How did you upgrade to that?

    Using a win-installer? Don't you have to upgrade after that also?
     
  3. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    If they are at 3.52 M33-4 then they are at the latest firmware plus update.

    Did you enable the NO UMD option in recovery?

    If not you will need to play the ISO wuth a UMD in the bat. Is there a UMD in the bay?

    You did go from 3.52 M33 furst then up to 3.52 M33-4 correct?
     
    Last edited: Aug 31, 2007
  4. kazumi27

    kazumi27 Guest

    i use the normal drive not the m33 driver....

    yea i upgrade from 3.40oe to m33-2 and the m33-4


    wat do i do help us
     
  5. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    You should have went from 3.40 OE-A to 3.52 M33.

    Not directly to 3.52 M33-2 (This is just an update for the orignal 3.52 M33 firmware)

    I sent you a PM
     
    Last edited: Aug 31, 2007
  6. xman911

    xman911 Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've installed 3.52 m33 over my 1.5 OS, but I was wondering how to downgrade back to 1.5, so I can rum my emulators ??? Anybody ????
     
  7. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    u dont need to downgrade to run ur emulators. just put the emulators in GAME150 folder or GAME352 folder.. just trial and error im not sure how it works

    or alternatively put the emulators in GAME folder and set kernel to 1.50

    anyways if u still want to downgrade to 1.50 , google for recovery folder, it should contain 5 diff files

    put the folder in ms0:\psp\GAME\RECOVERY

    go to recovery mode and select command "run eboot at ms0:\psp\GAME\RECOVERY\eboot.pbp"
     
  8. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Here is the RECOVERY folder download.

    Just follow the steps btjl90 said above.

    Or as he said place the Emulator in the ms0:/PSP/GAME150 Folder.
     
  9. kazumi27

    kazumi27 Guest

    can any1 help me....when i load my progress on a game it says data corupted load failed. the game works perfectly but the load game is pissing me off...

    help us... i cant play my savedata...
     
  10. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try a downloaded data from the net for ur game

    if it works.. maybe something screwed up while ur mstick was trying to save the data

    if it doesnt.. maybe ur mstick is screwed up
     
  11. xman911

    xman911 Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I renamed the Game folder to Game150, but how do I set Kernel to 1.5???, do I have to reboot or something??? Now, I don't even see those icons for emulators.
     
  12. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    If your at 3.52 M33 you shouldn't have had to rename the GAME folder to GAME150.

    I would suggest formating your MS and let the 3.52 M33 CFW create all the folders needed.

    You can change the kernel from 3.52 to 1,50 in the recovery menu.

    Press the R shoulder button down while starting the PSP.

    A recovery menu should come up. If you see nothing hit the brightness button till you see the menu.

    Go to configuration and press X

    Then go down to Game Folder Homebrew and press X to change the kernel from 3.52 to 1.50 kernel (If it is already at 1.50 kernel then don't change anything)

    After you change the kernel go up to BACK press X

    Then go down to EXIT and press X which will boot you back to the XMB.

    NOTE: If your only at 3.52 M33 I would suggest updating to 3.52 M33-4 which you can get HERE.

    After downloading the update extract it. Then drag the PSP folder thats in the M33-4 update you just downloaded into the root of your PSP MS. It should ask you to overwrite if you did it correctly. Choose Yes to all when it asks. Then go to the Game Menu and run the M33-4 update.

    After you update reformat your MS again.
     
    Last edited: Sep 19, 2007
  13. kazumi27

    kazumi27 Guest

    CAN any1 help me plz....i still need help
     
  14. CHIR014

    CHIR014 Member

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    multipost removed
     
    Last edited: Sep 7, 2007
  15. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i have already answered this question on your thread
     
  16. kazumi27

    kazumi27 Guest

    HELP ME
     
  17. xman911

    xman911 Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    That has solved my problem. Now it works perfectly, all I had to do is press R to go to the setup menu. Thanks for your help...
     
  18. xman911

    xman911 Member

    Joined:
    Sep 3, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    On what game/s is this happening ??? Maybe you don't have enough space on the card... Be more specific....
     
  19. LUFFYPSP

    LUFFYPSP Regular member

    Joined:
    Mar 31, 2007
    Messages:
    1,531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    get a new mem stick man, it's ur mem stick prob. i had the same prob as urs b4....
     
  20. PuFFy

    PuFFy Member

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    I'm curious how to enable the NO UMD option in recovery. I have just successfully installed 3.52M33-4 but I still require a game in the bay for my .iso images to load. I am still learning about psp. Please explan "in recovery", how do i get there and how do I change the option to No UMD? TIA
     
    Last edited: Oct 3, 2007

Share This Page