1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cfw w/ lumines

Discussion in 'Sony Handhelds' started by 1fuct1, Sep 3, 2007.

  1. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i have seen alot of talk aboutusing luminess if you cant find gta LCS, is this true and if so where can i find a tutorial. i have looked everywere for gta {dont trust ebay}.pleasehelp getting kinda flustered. my xbox wasnt this hard why is this so picky .
     
  2. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  4. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sweet. thanks for the speedy reply. so i guess it just like the gta way but w/a diffrent game.duh i guess i just wanted to besure.
     
  5. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    it's just like gta but a small bit different

    glad to help
     
  6. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    just like my xbox .almost. very clean set up 3.03oe-c..
    how do i play off memory card, emus work good.. also can i delete corruted data w/o effecting anything.
     
  7. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    if u playing iso games put them in ur iso folder on ur psp
     
  8. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    hold R button while powering on psp ok when ur psp is in the recovery mode go down to the advance menu on the psp and press x then go to toggle usb flash0 then go into ur computer select where ur psp is you will see folders called data,dic,font,kd,kn,vsh copy and paste these to a folder in you computer and name it flash0
    (quote) also can i delete corruted data w/o effecting anything(quote)

    yes you can delete this
     
  9. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    No, you can't delete corrupt data, these are dummy files the PSP doesn't recognise, yet needs them to play the game.

    You can get them to not show by going into recovery -> configuration -> hide corrupt icons.
     
    Last edited: Sep 4, 2007
  10. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    sorry Shokz i taught he ment corrupt data as in a game
     
  11. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Confusion FTW :)
     
  12. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    sort of not long out of bed,
     
  13. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    guess what i meant was what prog do i use to launch off the mem card.
     
  14. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    For ISOs? An ISO/CSO loader is built into the firmware, just put them in your ISO folder and run them from your game menu.
     
  15. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my psp is F: i put the iso file in F/iso correct,well when i do that i see the .tbn and go to load the game and it says this game could not be started (80020321) i tried usin IRv3.31 says thanxs by D_Alex.

    ised the installer deluxe 2.1 and noticed some corrupted files could that be a poss
     
  16. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    .tbm? installer deluxe? I'm lost...

    Just go into recovery, disable all the options (Appart from Hide corrupt icons), set game folder homebrew to 1.5 kernel and change cpu speed to 300MHz. Your games should now work.
     
  17. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont know if this matters but i am trying narato and i still get the same mess.
     
  18. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Ok, with that game (naruto), what files are there?
     
  19. 1fuct1

    1fuct1 Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    umd data
    psp game==sysdir,usrdir,pram.sfo,sndo.at3,icon and a pic1

    i hope this makes sense
     
  20. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Oh right, you've unpacked the ISO...

    Don't extract the file, put the whole thing into the ISO folder, or if it came like that, recompile those files into an ISO with UMDgen.
     
    Last edited: Sep 5, 2007

Share This Page