1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

changed xbox mainboard

Discussion in 'Xbox - Hardware mods' started by andrew31, Nov 2, 2004.

  1. andrew31

    andrew31 Regular member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi i changed xbox mainboard now all i get is xbox need serviced ,i read on here that i have to format the hd to work with this board
    the xbox is not modded so how do i setup the hd.
     
  2. gtaxbox

    gtaxbox Regular member

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If the Xbox isn't modded, you need to get the hard drive that belongs to the replacement motherboard.

    To use your old drive, it not only needs to be formatted, but unlocked too, and to do that you will need the HD Lock keys stored on the old motherboard.
     
  3. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    yeah the hard drives are 'married' to the motherboards and signed to the eeproms.
     
  4. andrew31

    andrew31 Regular member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok thanks for the replys
    looks like its time for a new one
     
  5. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    yeah,but save your old mobo for parts,there are alot of people out there that would buy the ram for an upgrade.
     
  6. andrew31

    andrew31 Regular member

    Joined:
    Dec 4, 2003
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i will,
    got a new xbox can someone tell me the best way to play backups.all i want to do is play backups from disk.
     
  7. dossie

    dossie Regular member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    first off you'll need a mod chip..without a chip you wont be able to play any copied/backuped game.
    post back if you have gotten a chip so that i can give you a guide on how to do it.
     
    Last edited: Nov 10, 2004
  8. mickmog

    mickmog Member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    also if your intending to mod your xbos you wont need to buy a new one, just get a new hd to go with your old mainboard.
    once you install the modchip u can use a prog such as slayers to format a new 40, 80, 120, 200Gb hard drive.
    in fact your xbox maionboard is pretty useless unless you do mod it....its eaaasy andrew31
     
  9. HeadHntr1

    HeadHntr1 Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    If I replace my motherboard, will that give me a new serial number? I forgot to turn off the auto-sign in before I started the mod work. I turned it on, walked off, and when I came back it was signed on. Next day, "Modded Xbox Error" can not sign on to xbox live.
     

Share This Page