1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

channels still down

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by iceman01, Jan 30, 2008.

  1. iceman01

    iceman01 Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried the codes that were posted and it also says
    "MAKE SURE YOU ARE USING THE CORRECT CODES FOR YOUR AREA"

    this on the main page..

    HOW I TAKE NOTE OF THE FREQUENCY I HAVE DONE EVERYTHING ELSE RESET MY BOX ETC AND HOW DO I INPUT THE FREQUNCEY DO IS MEAN JUST INPUT THE CODES? I HAVE THE STARVIEW BOX BEEN GOING STRONG FOR 8 MONTHS NOW AND I WOULD JUST CHANGE THE CODES IF THERE WAS NEW ONES BUT DONT UNDERSTAND WHAT TO DO NO. PLEASE ADVISE.. THANKS
     
    Last edited: Jan 30, 2008
  2. gerbells

    gerbells Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    HI I TALK IN CAPS TO BECAUSE I THINK IT MAKES PEOPLE NOTICE BETTER ON THE INTERSLICE.
     
  3. iceman01

    iceman01 Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    very funny you tosser
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    gerbells, knock it off.
    6. No foul language, insults, personal attacks or otherwise rude messages.
     

Share This Page