1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cinavia and firmware question

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by rhearn69, Aug 8, 2011.

  1. rhearn69

    rhearn69 Member

    Joined:
    Aug 8, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    like an idiot i upgraded my ps3 to fw 3.66 so i was wondering if there was a way to jailbreak it so i can play backup disc of would i have to downgrade the firmware? Also i have read of a few ways to combat cinivia but none of them work for me as disconnecting from the internet wouldn't allow me to watch my movies as i use ps3mediaserver to stream to my console, any advice here would be great

    Kind regards
    Russell
     
  2. xbox09

    xbox09 Member

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    currently there is no way to downgrade fw 3.66
    jailbreak will not work either. to go/play online you will need fw 3.60 or above
     
  3. bigo93

    bigo93 Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    For the cinivia, try renaming the files to something else. e.g. "harry potter 5" to "harry potter 5 " or "harry potter-5"

    I think the ps3 keeps a log of files played and found to be non genuine audio thinggy which cinivia works on. So renaming the files makes it look like a completely different video and no internet means it canno go online to check it.

    As for jailbreaking, as xbox09 said, that is a definitely no atm.
     
  4. prologica

    prologica Member

    Joined:
    Aug 2, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can assure you, that is utter nonsense ..nothing on the planet can get rid of Cinavia at the moment.
     
  5. stargirl6878

    stargirl6878 Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    this no worky on system version 3.70...just a heads up...
     

Share This Page