1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CloneCD 5.0.2.1 released

Discussion in 'CD-R' started by Shoey, Sep 17, 2004.

  1. Shoey

    Shoey Guest

    Changelog
    ======================================================
    - New: Workaround for SafeDisc 3 blacklisting
    - New: Can now emulate SafeDisc 3 weak sectors
    - New: Can now copy SafeDisc 3 protected DVDs
    - New: Can now copy SafeDisc 3 protected CDs

    - New: DVDs can now be saved as .iso files
    - New: Silent Mode for installer (option /S)
    - New: NEC (and compatible) DVD Writers will now write
    DVD+R Dual Layer with booktype set to DVD-ROM
    - New: Added DVD-R/RW and DVD+R/RW to "Hide CDR-Media"
    - Fix: Single drive DVD copy
    - Fix: Write Speed setting for DVD media
    - Change: no longer accepts elby keycodes
    elby Customers may contact SlySoft support for a special
    upgrade offer
    - Change: Removed "About" Sound
    - Change: "Hide CDR Media" is now switched off by default
    - Some minor fixes and improvements
    - Updated languages
    ======================================================
    CloneCD 5.0.2.1 download:
    http://www.slysoft.com/en/clonecd.html
     
  2. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Is all this usless without a decent burner that can wright SafeDisc3 ?

    Has any one tested CloneCD 5.0.2.1 besides
    [bold]"Olli
    Original author of CloneCD and CloneDVD Author"[/bold]

     
  3. Shoey

    Shoey Guest

  4. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I think thats what we all need to see. The types of buners success and failers and types of formulas to get games backed up.

    Thanks -Shoey-
    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]
    [bold]Only bad guys lie...So ask me no more qustions and I'll tell you no more lies.[/bold][/small]
     
    Last edited: Sep 18, 2004
  5. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    I was under the impression that this version gets aroung the SD blacklisting but as soon as I installed it I get the "Emulation software detected" warning and Doom 3 won't run.

    Am I correct that this new version does not include a virtual drive? I disabled the autostart and tray icon from starting but still no luck. After I uninstalled Clone entirely, the game ran fine.

    I haven't used Clone in years so I'm not very familiar with it. Any ideas on what part of this new version is causing Doom 3 not to run?
    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]
    Got Indie? http://cdbaby.com/

    My Movies! http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/Rephaim

    Forum rules! http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/2487[/small]
     
    Last edited: Sep 19, 2004
  6. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I had the same problem with "Call of Duty" with CloneCd awhile back. I did the same thing, Uninstalled the whole damn thing and the game started right up.
     

Share This Page