1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

codebreaker 10.1 for slim ps2 (codemajic)

Discussion in 'PS2' started by eazye1380, Feb 21, 2008.

  1. eazye1380

    eazye1380 Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a slim ps2 with codebreaker 10.1 I need to know what i need to do to get codebreaker to read my lexar jumpdrive 1 gb. and what exact programs like exploit, and pelican i need to get for my codemajic for socom combine assault to work. I would really appriciate it I have tried and tried. thank you eazye1380
     
  2. Agent0008

    Agent0008 Regular member

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So it's lame players like you that have ruined a good game.
     
  3. A2d7s

    A2d7s Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    First of all if u have a PS2 of SCPH - 75001 and above, then forget it ur pendrive isn't going to work under any circumstance, and i'm pretty sure this is ur problem, its mine as well!
     
  4. locobrown

    locobrown Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    653
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    has anybody been able to transfer the mc exploit from the usb drive onto the memory card? I just bought codebreaker 10 and a various forum members cannot confirm if the exploit can be transfered.
     
  5. locobrown

    locobrown Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    653
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    I asked in another thread and its was confirmed that codebreaker 10 does work by transferring the mc exploit as a gamesave by using a usb thumb drive, only for the fat ps2; for the slim codebreaker is useless as the usb ports will not work nor the mc exploit. Swap Magic or AR Max with media player is required.
     
  6. CocoGod

    CocoGod Member

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey, I have a slim PS2 and I was wondering if when it says to put in your game and it will start playing automatically, will my slim open on its own or do I have to open it?
     

Share This Page