1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

colors of magic swap 3.2

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by swap0, Nov 22, 2004.

  1. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what does the colors mean?? do they matter.. I read somewhere that they tell you if you media is bad or not.. but some of my backups still boot up... so what is the big deal...

    but some of my backups would boot but after some selections the screen just went black?? what happened?? Someone help....
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  3. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I don't see the games I want from http://www.swapmagicfix.com?? how Do I integrate it??

    and does it solve the problem with my game unable to load after the "press enter" screen of the game??
    my game alwas stuck there and the screen just gone black...
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    if the game you are trying is listed there, you need to download cd loader and use that too.
     
  5. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Will it solve my problem with the black screen?? allow me to play after the "push start" screen??
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    YES, if it is listed.
     
  7. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks a lot... I'll look into it..
     
  8. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How do I apply CDLoader??
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    it helps if you read the directions. i will tell you this, you burn cd loader to its own cd.
     
  10. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    So the proccess goes like this...
    magic swap -> breaker pro -> CDLoader -> Game...
    right??
     
  11. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry... forget I wrote that ... I'll look it up...

    Thanks a lot
     
  12. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    breaker pro is not needed.
     
  13. dragulaAC

    dragulaAC Active member

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Using SwapMagic loading:
    blue border=good (yay);
    red border=bad (hiss).
     
  14. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok.. I'll try them again.. but so far all the games I put in, swap magic have either turn the whole screen red or purple border... so the CDLoader will fix that. right??

    If it still is red.. what should I do?? from the other forums, and some doc I read online, they all say to burn with black diamond cds to get the best quality, I bought some myself but the screen still turns red..

    Do Black CDs matter at all??
     
  15. dragulaAC

    dragulaAC Active member

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Messages:
    1,062
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    maybe the problem is in the burning process? What speeds are you burning at and what media are you using? That could be your problem, you shouldn't have that much trouble every time.
     
  16. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Are you by any chance downloading your games?
     
  17. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Actually... I download some from the web.. got some from my friends...
     
  18. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Can you describe to me the exact process in burning a backup... I saw a lot of versions and I all confused...

     
  19. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    if you burned a downloaded game to cd and its bigger than 632megs, you cannot play it with just swap magic.
     
  20. swap0

    swap0 Member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I read from another forum said that if the burn is over 650mb you have to put breaker pro right??

    so if I put in breaker pro... do I have to put in cdloader again after??
     

Share This Page