1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Comfiguration problem

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by toogood4u, Mar 31, 2007.

  1. toogood4u

    toogood4u Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i am running 3.10 oe-a'
    nba live that i dled does not work so i spent about couple of hours looking for a solution

    seems like everyone tell me to disable use no umd
    but every time i do that and load the game an error occurs?
    wasts that about

    and when i do turn it on and load the game all i get is a black screen then i have to take out the battery
     
  2. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    turn no umd off, yes, but u also need a umd in there...

    instead of puling out the battery, just hold the on/off switch for a few seconds, should be 10 seconds
     
  3. toogood4u

    toogood4u Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    any umd?
     
  4. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yeah, can be a demo disk
     
  5. toogood4u

    toogood4u Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks u were great help ...it worked!
    can i ask y is this though?
     
  6. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    to play ISO games, u need the umd because then u are tricking the psp into thinking the ISO game is the umd game and will let u play. there is the option of using no umd in custom firmware, which u were trying to use, but not all games work with that, which is why i just turn use no umd off and keep a umd in.
     

Share This Page