1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

compaq proliant server 800 will not boot

Discussion in 'PC hardware help' started by wwwyzzerd, Feb 18, 2008.

  1. wwwyzzerd

    wwwyzzerd Member

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have a compaq proliant 800 server here and it just doesnt boot, it will turn on, fans spin, hdd spins up, everything seems fine, except the hdd shows no activity, i cant boot from the floppy drive or the cd-rom drive, and nothing shows on the screen, i have tried different video cards, different ram, all confirmed working on 2 other computers, but every time, nothing, just turnes on, but no output whatsoever, oh and the onboard video doesnt output anything either, could someone help me out?

    any help is greatly appreciated
     
    Last edited: Feb 18, 2008
  2. Pegasis

    Pegasis Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I would say your having trouble with the motherboard.

    Have you had any overheats or shutdowns?

    Try your complete setup (Excluding the motherboard) in another machine, if this works then you know the problem is the motherboard.

    Have you dissmantled and re-built your machine before this problem started to occure?

    Let me know how you get on.
     
  3. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,095
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    also try another psu with none of the drives connected to see if post or not.
     

Share This Page