1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

coolsat 6000 and splitters

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by jayess99, Oct 7, 2007.

  1. jayess99

    jayess99 Member

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I hope this is the right forum. I'm using a Coolsat 6000, not the best but it works pretty good. I'm wondering how to split my FTA signal to run to a second tv set. What kind of splitter do I need? will this also carry the audio signal? I appreciate your help.
     
  2. BRIAN1956

    BRIAN1956 Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi jayess,

    What you need is an RF Modulator.
    This is takes the signal from a scart lead and sends out the signal on an ordinary TV lead.

    You plug the scart lead from your box into the modultor.
    From there an ordinary TV lead from modulator to a cable splitter.
    From there the TWO ordinary TV leads to your main TV and other TV.

    Modulator http://cgi.ebay.co.uk/No-Scart-to-C...ryZ15067QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    You can get a two way splitter in most electrical stores.
    Make sure it's a good one though.

    You could search for a modulator that have 2 cable output's it probably better as your signal would have better quality.

    So google rf modulator and go from there.

    Splitter
     
  3. BRIAN1956

    BRIAN1956 Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26



    Hi jayess,

    What you need is an RF Modulator.
    This is takes the signal from a SCART lead and sends out the signal on an ordinary TV lead.

    You plug the SCART lead from your box into the modulator.
    From there an ordinary TV lead from modulator to a cable splitter.
    From there the TWO ordinary TV leads to your main TV and other TV.

    Modulator http://cgi.ebay.co.uk/No-Scart-to-C...ryZ15067QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    You can get a two way splitter in most electrical stores.
    Make sure it's a good one though.

    You could search for a modulator that has 2 cable output's it probably better as your signal would have better quality.

    So Google RF Modulator and go from there.

     
  4. BRIAN1956

    BRIAN1956 Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi jayess,

    What you need is an RF Modulator.
    This is takes the signal from a SCART lead and sends out the signal on an ordinary TV lead.

    You plug the SCART lead from your box into the modulator.
    From there an ordinary TV lead from modulator to a cable splitter.
    From there the TWO ordinary TV leads to your main TV and other TV.

    Modulator http://cgi.ebay.co.uk/No-Scart-to-C...ryZ15067QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    You can get a two way splitter in most electrical stores.
    Make sure it's a good one though.

    You could search for a modulator that has 2 cable output's it probably better as your signal would have better quality.

    So Google RF Modulator and go from there.
    These modulators are very goodYou will have no problems with sound or picture.
     

Share This Page