1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Corsair Vengeance 1600 mhz issues

Discussion in 'Building a new PC' started by Zumba8472, Mar 17, 2012.

  1. Zumba8472

    Zumba8472 Member

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a Asus M4a89td PRO motherboard and I have been using for a year corsair XMS 3 DDR 3 1333mhz RAM sticks 16 gb total. I just purchased the corsair Vengeance 1600 mhz DDR 3 16 gbs (4 sticks in total) and so far my computer is not booting up. I can get into the BIOS and it does register the 16gb of ram and I have not touched any options to adjust voltage speeds etc... In fact when it looks like its done booting it gives me blue screen and then reboots. I have tried to have the MB regulate the voltage automatically and still no luck. Am I out of luck? or do I need to adjust certain voltages in the BIOS to make this work. Or, is this a limitation of the phenom x6 1090T only supporting up to DDR 3 1333mhz max. Any advise would be great.

    Thank you,
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,092
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
  3. JST1946

    JST1946 Regular member

    Joined:
    Jul 15, 2011
    Messages:
    901
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    26

Share This Page