1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cso wont work anymore!

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by Aaron516, Jan 28, 2008.

  1. Aaron516

    Aaron516 Member

    Joined:
    Dec 24, 2007
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    errm im running cfw 3.80 m33-5 fully updated a few min ago i was playin gta cso i went into recov to try and play w/o a umddand now it wont load help!
     
  2. coolguy14

    coolguy14 Member

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    if you changed it to m33-noUMD

    try changing it to N9P90 No Umd or something like that, theres more options for no umd required
     
  3. rougespok

    rougespok Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am also running into the same issue. I have tried all the options in the UMD ISO mode without success.

    BTW - I am running cfw 3.80 m33-2

    Thanks.
     
  4. ngepi

    ngepi Member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    try downgrading your CFW to 3.71?? perhaps this should work,,
     
  5. rougespok

    rougespok Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Not that I am opposed to downgrading but I guess the question really is the following. Is this a known issue with 3.80 m33-5?

    The m33 dev team works quickly and does great work and I was wondering if this is a known issue. I applauded their efforts. If this is a know n issue is there a timetable that it may be addressed?

    Just seeking more info.

    Thanks forum.
     
  6. hoip

    hoip Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i think its realli the minority that has problems with 3.80 m33-5

    no1 noes y it doesnt work but ive have no problems since updatin for 3.80 m33-5
     
  7. wichozzz

    wichozzz Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    maybe u got a bad cso, why don't try another one.!
    if work then u gta are corrupted data
    hope this help
     

Share This Page