1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cue/bin files went bad

Discussion in 'CD-R' started by wnowak1, Feb 18, 2004.

  1. wnowak1

    wnowak1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a networked storage server which contains cd images on several non-raided hard drives. Few months ago, I could mount the images and view the contents of the image. Now when I try to mount the image I get an error that disk is not readable or the image doesn't mount at all. I have several windows xp workstations including a mac and all the computers have the same problem.

    The server is a windows2000 server w/ ntfs file system. No viruses as of last scan.
    I also did a scan disk and numerous read/write tests to determine if the hard disks are okay. No errors reported.

    Has anyone else had the same problem with a 100% working image that later goes bad?

    Thanks
     
  2. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    1. Check ASPI
    2. Are you sure ur drives are 100% oki? I have both a RAID and non-raid setup and i cant trust them further than i can spit hehe
    3. If the BINs get toasted, depending on how bad they get toasted, you can fix some of it with CDMage (Actions--> Scan for Corruption)
     
  3. wnowak1

    wnowak1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the images are bad and used to be good. On different computers, even on mac, the images can't be read and they once worked fine.

    This happened to my other friends too.
     
  4. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    The machine running W2K/S.... can THAT machine read the cds?
     

Share This Page