1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Custom BSOD/Error Messages

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by npdyna, Mar 17, 2007.

  1. npdyna

    npdyna Regular member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Saw this at Maxconsole -

    [​IMG]


    There isn't any info about which file to mod or where it's found though. Hopefully soon it will be released, I am itching for something new to mod.

    But have my Wii now, which is taking up much of my free time. ;-)

    Original link - http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=53834
     
    Last edited: Mar 17, 2007
  2. MidnightJ

    MidnightJ Guest

    It doesn't really look like anything new..? Because you can enable No-UMD mode in the recovery menu.
     
  3. tehjoker

    tehjoker Regular member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,037
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Ill look into this nydyna and see which file is needed to mod. Damn, can this place be flooded with anymore n00bs posting in caps?
     
  4. npdyna

    npdyna Regular member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    But if you start an ISO in NO-UMD mode that needs a UMD to run you don't get this message as standard do you? It's a mod of the error screen.
     
  5. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    That would be quite cool instead of the original psp error screens.
     
  6. MidnightJ

    MidnightJ Guest

    Ah okay that is true. This is kind of interesting then.
     
  7. stagass

    stagass Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    plz if some1 find it plzz post it here!!
    ty! :)
     
  8. npdyna

    npdyna Regular member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Apparently the error text is all in topmenu_plugin.rco

    I'm off to have a look at it.
     
  9. tehjoker

    tehjoker Regular member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,037
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Um...I found it as soon as you I replied to you. I was going to show you my error message but then I got lazy and I forgot lol. Ill post some pics up later.
     
  10. npdyna

    npdyna Regular member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    571
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Awesome dude, pics would be cool.
     
  11. tehjoker

    tehjoker Regular member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,037
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46

Share This Page