1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Customize More?

Discussion in 'Sony Handhelds' started by Ce_Yu_Pe, Jun 30, 2007.

  1. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have already customized my XMB icons, the font, the waves in the background, the volume bars and the battery icon. I was just wondering if there was anything else i could cutomize on my PSP.(besides the stuff on the outside such as the faceplate, etc.)
     
  2. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I saw this thing on youTube where a guy installed led lights under the R&L trigger buttons, and then made a cool custom acrylic disc with flames and more led flashers and stuff to replace the "PSP" one on the UMD door..Aside from that,maybe get the camera thingy, or the GPS receiver so you can use your PSP as a navagation device...
     
  3. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you can do the about screens and what not if u wanted, gameboot, c-intro, ur vag.
     
  4. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yep, those are good ideas too....I have seen some pretty cool custom game boots and intro's with sound out there!
     
  5. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks both of you. I changed the SCEA Logo thing. Its pretty cool now=]Ime trying to HEX Edit my mac address but it says you need 3.03oe-a and i have 3.03oe-c, and dont know if i should try it
     
    Last edited: Jul 1, 2007
  6. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yeah, maybe not a great idea to do that...Although,you can recover if things go awry.
     
  7. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats what i was thinking. It says its only been tested on 3.03oe-a but i might back everything up and try it and recover if anything goes wrong.It says i need some program. I guess ile google it and try it...wish me luck...
     
  8. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yeah just make certain you back up that flash0...good luck!!
     

Share This Page