1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

darkness 2 on xkey

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by user473, Feb 18, 2012.

  1. user473

    user473 Regular member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    how do you get this game to load ?tried evrything
     
  2. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    update your FW to 1.20 newest beta and it will boot just fine. Already beat it on my xkey.
     
  3. user473

    user473 Regular member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ty modking .didnt know it was out..worked great.
     
  4. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    got the game not tried it yet is this the same for cathrine too? thanks for the heads up
     
  5. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    All games boot on Current FW
     
  6. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    im still on 1.11 will update. gotta love the xk3y
     
  7. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You will need to update to 1.20 beta 10 to boot newer games
     
  8. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    yep done so this morning playing catherine right now
     
  9. Joe_1981

    Joe_1981 Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Where do you guys get 1.20? I'm on xkey's website and the newest I see is 1.12 in their downloads section.
     
  10. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  11. infam0us

    infam0us Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,538
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yea i have 1.12 how do i update,my sd card is only 128 mb and i can only add the bin firmware,
    nvm i do this on my hdd i remember
     
    Last edited: Mar 1, 2012
  12. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The SD card never gets touched after the FW is on it. Extract the zip to your flash drive,connect your remote and plug your flash drive in. Will say updating, then complete. Reset console, Done!
     
    Last edited: Mar 1, 2012
  13. Joe_1981

    Joe_1981 Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Why isn't this on xkey's website? Shouldn't they be offering their own firmware? lol!
     
  14. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Because it's beta. They will post it when it goes into the final stage.
     
  15. Joe_1981

    Joe_1981 Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sent you a PM, Modking, when you have a minute.
     
  16. infam0us

    infam0us Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,538
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    why dont u send me a pm joey
     
  17. htorihpeS

    htorihpeS Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2009
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The xkey looks great and I'm thinking of buying it but I wonder how future-proof it is. if its constantly connected to your drive, why is MS not banning xkey users? Can they not detect it? Its like its too good to be true. Surely MS will find a way to make things more difficult.
     
  18. Joe_1981

    Joe_1981 Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Nobody knows how MS detects modded firmware, or how they may be able to detect an xkey, you're always taking a chance. However, I like having an xkey better than custom firmware on the drive, when we KNOW that MS has been able to detect custom drive firmware in the past. Not to mention, let's say you do get caught and banned, oh well. Keep your XBox for offline use and you can still use the xkey. The xkey still blows away current modding methods. You don't have to constantly re-flash your DVD drive when new games come out. If new games come out that won't play, the xkey team releases new firmware for the xkey and it takes 30 seconds to put it on your xkey. You don't have to open your xbox at all. You also don't have to buy blank discs every month or two, or worry about games not burning properly or getting coasters. And finally, you can have a couple hundred games right on an external hard drive and don't have to dink around swapping discs in and out. The xkey wins, hands down, any way you look at it.
     
  19. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    and so say all of us :)
     
  20. infam0us

    infam0us Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,538
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    word,im glad modking convinced me to buy one and i also convinced joey joe
     

Share This Page