1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

daxter cso not working

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by lorddarkp, Oct 26, 2007.

  1. lorddarkp

    lorddarkp Guest

    guys, help me!!!!
    The game loads up but at the start of level one, when i follow that light beacon thingy, it just shows a black screen and nothing else!!!!
    Even the MS light doesn't flash
     
  2. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Sounds like you've got a bad rip, i used to have one that cut off in the same place, just get a different download.
     
  3. lorddarkp

    lorddarkp Guest

    thanks, just started the 2nd download. Hope this one works!
     
  4. ozrez

    ozrez Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have the same problem, however I know for a fact the the exact same CSO has previously worked under 3.52 m33-4.

    I get no sound at all, except when selecting the save to load. I also get a blank screen after I walk into the beacon.

    I've tried a few different UMD emulation methods from the recovery menu, but no luck. 3.71 m33-2 is being buggy.
     
    Last edited: Nov 13, 2007
  5. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    upgrade to 3.71m33-3
     

Share This Page