1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Decompression

Discussion in 'Sony Handhelds' started by NaztyNayt, Apr 3, 2007.

  1. NaztyNayt

    NaztyNayt Regular member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I currently have just a 1GB stick. Just for now any ways, I have a few save files from some actual games on there, but no music or anything. I just added my first psone game, and it took my GB stick down to only 250 mB. Is there anyway I can decompress the size of the ISO?
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If you decompress it you will lose some music/sounds/videos etc
     
  3. xilicon

    xilicon Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    COMPRESS = make smaller
    DEcompress = make bigger

    what do you want to do?

    Make the ISO smaller so you have more space on your memory stick?

    OR

    Make the ISO bigger so that it takes up the entire space of your memory stick?
     
  4. NaztyNayt

    NaztyNayt Regular member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I want to make it smaller but only If I'll be able to play the entire game still if not, I'll just go buy a few more memory sticks.
     
  5. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    convert it to cso file
     
  6. NaztyNayt

    NaztyNayt Regular member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The Eboot correct?
     
  7. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    oh no u can't do anything about the eboot. when u were converting it, however most GUIs ask u for a compression level anyways
     

Share This Page