1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dgen sega emu freezes on firmware 3.40 oe

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by 25cK5nah2, May 20, 2007.

  1. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I dont know if anyone else has this kind of problem but when i load up the rom on dgen on my psp, it freezes and stays on now loading. But after a couple of seconds, the psp either restarts or turn off. I've been wanting to play sega genesis on my psp using the latest firmware but i guess it doesnt work. Anybody else has this kind of problem? Also before you ask, i tried using all different versions of the dgen emulator. Any suggestions i should try?
     
  2. sniperM09

    sniperM09 Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    you probelly already did, but jus incase you dont know are you changing the game folder kernal firmeware to match the emulator version when in recovery menu
     
  3. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well its under 1.50 kernel, and i saved the 2 dgen (Which is 1.5) folder into the game150 folder. The emu opens up, but it freezes and turns off after a load a rom.
     
    Last edited: May 21, 2007
  4. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Does anybody have this problem also? If so any other suggestions.
     
  5. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    bump bump
     
  6. jsvensso

    jsvensso Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    I also noticed this problem.

    Anyone got an answer?
     
  7. stumped_

    stumped_ Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yea i also have this problem. um it doesnt have a rom folder so idk wat to do
     
  8. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    still no help, well that sucks. there is no solution to this i bet huh :(.
     
  9. stumped_

    stumped_ Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well there has to be cuz i see all over youtube people with this NOT happening to them. so theres gotta be a way.
     
  10. pspbubba

    pspbubba Member

    Joined:
    Jul 9, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    25cK5nah2,

    I had the same problem and was EXTREMELY frustrated until....

    I changed the rom extension to .smd from .gen. Apparently Dgen doesn't like .gen or zipped .gen files...

    Hope it helps...
     
  11. 25cK5nah2

    25cK5nah2 Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well no need to answer anymore, because i formatted my memory stick, and now everything works fine. But thanks for your help
     

Share This Page