1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Did I fail to mod it properly?

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Galonvan, Feb 13, 2008.

  1. Galonvan

    Galonvan Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I've modded 360's in the past, but none with a BenQ drive. I recently moded my new xbox 360 with HDMI output, that came with a BenQ drive. It still plays originals just fine, however, any and all backups (of which I've tested on other modded consoles, and they work perfectly), gives me the error of:

    "To play this disc, put it in an xbox 360 console"

    I am using the newest BenQ, iXtreme 1.4.1 at 12x. I'll try dropping it down to 4x and see if that makes a difference.
     
  2. Galonvan

    Galonvan Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I tried 5x, same results w/ backups. Anyone have any suggestions?
     
  3. shummyr

    shummyr Regular member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Redo your Mod Convert it back to stock and then remod it is the only thing i can think of i dont know that much about benqs because i have a samsung drive

    hope it helps and burn at 2.4x all the time

    Shummyr
     
  4. Galonvan

    Galonvan Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I always burn at 1x just for safety =) but I've re-moded with no resolve.
     
  5. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    what method are you using to flash it?
     
  6. Galonvan

    Galonvan Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    iPrep 101 with a USB memory stick, and a 6421 SATA controller card, that I've used in the past to mod a MS28 Samsung drive...
     
  7. phelixnyc

    phelixnyc Regular member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  8. Galonvan

    Galonvan Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I finally got it working properly. I got a copy of my existing firmware, and than rather than using the built in auto-mod application that is setup when I download the existing firmware, I instead used the Ixtrem firmware patch program that comes with the firmware update, and once again rebooted from USB. The firmware update I used through using the Ixtreme firmware program fixed my problem.

    Thanks for reviewing my problems =)
     
  9. shummyr

    shummyr Regular member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no problem glad we could help
     

Share This Page