1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DMS3 BOTTING! HELP!

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by scrop, Mar 7, 2005.

  1. scrop

    scrop Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ARG! I've installed a DMS3 in my PS2. I've double checked
    all the connections, I've made sure wires are routed to the right places. The PS2 plays originals fine - but no DVD or CD rips work. Not even the upgrade CD works! Is there anyway to test this thing?

    I'm normally converting the bin/cue to iso's and burning the ISO's. That shouldn't make a difference as far as I know. Is there some burning trick or something? The modchip has to be good. The PS2 wouldn't boot at all if I connected it wrong. This is making me nuts. Please help
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Why aren't you just burning the bin/cue files to cds?
     
  3. scrop

    scrop Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've tried that too. I usually don't use windows.
    But I've tried burning the bin with the cue sheet in both nero and blindwrite. asme results
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    your buring to cds right?
     
  5. scrop

    scrop Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes. Although I've tried DVD backups as well and have the same result
     

Share This Page