1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DMS3 installation Problem or what???

Discussion in 'PS2' started by JVegas, Apr 5, 2003.

  1. JVegas

    JVegas Regular member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I just installed a DMS3 in a V4. Everythinf went perfect but when I boot I get a blank screen. Nothing happens with my PS2. I went back in a checked all th connections, perfect, still a blank screen.

    I cut out the chip and left the wires in and tried it, the PS2 worked perfectly!!

    I reinstalled the chip again and guess what...

    BLANK SCREEN!!

    What is this a bad chip????

    johnny_
     
    Last edited: Apr 6, 2003
  2. Oner

    Oner Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    JVegas, please remove your signature. Thank You.
     
  3. JVegas

    JVegas Regular member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sorry about that, sig removed...

    Anyone have any ideas on this?

    j
     
  4. Oner

    Oner Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Messages:
    2,929
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Thank You JVegas.
     

Share This Page