1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

do i have 2 have a ethernet cable connected..

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by truepaki, Apr 28, 2007.

  1. truepaki

    truepaki Regular member

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if i want to play online do i have to have a ethernet cable or can i do it wireless like a psp.....so i dont have to have a ethernet cable
     
  2. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    You can do it wirelessly, so long as you have a router of course.
    Just go to network settings on your PS3.
     
  3. truepaki

    truepaki Regular member

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what shall i do once i go to network settings ( and is it called network settings on the ps3)......
     
  4. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Just go through the options, select wired or wireless connection.
    Its the very last of the list of settings.
     
  5. Mr_Pink

    Mr_Pink Regular member

    Joined:
    Sep 28, 2004
    Messages:
    1,638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ...this is all assuming you have the PS3 60 and not the 20.
     

Share This Page