1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Do i need to install fw 3.03oe-a before installing fw 3.03oe-c?

Discussion in 'Sony Handhelds' started by HimitsuSW, Jun 29, 2007.

  1. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ^topic

    If you are still there Ce_Yu_Pu, please help me.
     
  2. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    please anyone?
     
  3. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No,oe-a is just an older versios of custom firmware 3.03oe-c
     
    Last edited: Jun 29, 2007
  4. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ya but i tried installing 3.03oe-c and it didnt work.

    well is it the same if i install 3.03oe-a and i install 3.03oe-c after?
     
  5. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you go back to 1.5 before trying to upgrade to 3.03oe-c???
     
  6. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well was yes but now im in 3.03oe-a.

    so can i upgrade from 3.03oe-a to 3.03oe-c?
     
  7. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No,you need to downgrade back to 1.5 with the recovery menu then upgrade to 3.03oe-c
     
  8. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    why? i told you i tried and it didnt work when i had the 1.50.
     
  9. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You probably didnt use the Wi*s*al*er,thats why it didnt work.You can look for it youre self as I found youre last post kind of rude.Now fill in the *'s
     
  10. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what, when was i rude? im just trying to get help i wasnt rude.
     
  11. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  12. thegrunt

    thegrunt Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Click on 3.03oe-c Winstaller and download it
     
  13. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thank you and another question, how do i play ps1 games on my psp?

    Do you have good program to rip isos from ps1 games?

    And does it really make a difference to have 3.03oe-c instead of 3.03oe-a?
     
  14. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you get it downgraded and up to 3.03oe-c?
     
    Last edited: Jun 29, 2007
  15. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i downgraded it from 2.71 to 1.5

    after i tried upgrading it to 3.03oe-c but it said a file coudn't be opened (a PBP file i think) so i upgraded it to 3.03oe-a instead

    does it make that big of a difference between a and c?
     
  16. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you rename the PBP files to 150.PBP and 303.PBP?
    Cause thats what i did and mine couldnt open them either.
    I had to rename them to just 150 and 303 and it worked fine then.

    And no i dont guess it matters, oe-c is just a later version.
     
  17. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok and how do you rip a ps1 game? and will i be able to play ps1 games on my psp just by putting isos in the ISO folder on my psp?
     
  18. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I will have to do some research on how to rip a ps1 game as i have been wanting to myself, but yes if it is an ISO just put it in the ISO folder and you should be able to play it.
     
  19. HimitsuSW

    HimitsuSW Regular member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    really? its that easy? oh well can you also tell me how to play sega genesis, snes games and/or other old games like that?
     
  20. Ce_Yu_Pe

    Ce_Yu_Pe Regular member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    595
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not sure i am still researching how to do all of that stuff. Ime mainly good at downgrading,homebrew,customizing the xmb,hacking and hex editing some stuff....still working on learning some things.
     

Share This Page