1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Does anyone know how to....

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by chaosecho, Jan 22, 2007.

  1. chaosecho

    chaosecho Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    open up a port for torrent, i downloaded torrent off of the internet and i want to download an ISO, but my downloads go crazy slow and it says my port is closed, does anyone no how to open it?
     
  2. XEnigmaX

    XEnigmaX Regular member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    639
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sorry, I'm not a big fan of piracy and, thus, not very educated in the subject. The best advice I can give you is to leave your torrents on overnight.

    Also, I might be able to be more help if you let us know which torrent software you are using, which port you are trying to open, and the make/model of your modem.

    Sorry I couldn't be more help.
     
  3. FaJu

    FaJu Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You have to go to your router's configuration page, and then from the "Applications & Gaming" tab (or something similar depending on the maker of your router, mine's Linksys), specify which ports you want open, and on which IP address.

    For example: because mine is Linksys, I would enter the IP of my router's config page in my web browser (Opera!!) - 192.168.1.1 and from there I follow the steps above.
     
  4. c_eib21

    c_eib21 Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    lol i got mine from a loading runscape member refill
     
  5. FaJu

    FaJu Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry, I don't understand. You got you what from where?
     
  6. chaosecho

    chaosecho Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have utorrent, and my router is a dlink d624 or sumthin like that, my dad couldnt even figure it out.
     
  7. WierdName

    WierdName Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    What I think is the easiest thing would be to get utorrent for your client then enable UPnP in the network part of preferences. Then enable UPnP on your router(if it permits/supports it).
     
  8. chaosecho

    chaosecho Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    k i clicked the Upnp thing that you told me to do, but it still says port closed so it dint do anything, is there a free program that can do it becuase i saw an add for one but it costed money.
     
  9. WierdName

    WierdName Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Your not gonna get a program that will open your router ports for you. So whatever you saw, was probably a scam. Now, did you setup UPnP on your router too or just in the program?
     
  10. IcePeten

    IcePeten Regular member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Eww...
     
  11. chaosecho

    chaosecho Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just in the program, how do i set it up in the router?
     
  12. WierdName

    WierdName Regular member

    Joined:
    Jun 11, 2013
    Messages:
    912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You'll need to read the manual or online manual or something for your particular brand cuz I cant tell you how to do it without being able to look through it all myself.
     

Share This Page