1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

does gran turismo 4 work on the hd advance?

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Bassy_500, Apr 6, 2005.

  1. Bassy_500

    Bassy_500 Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ive seen that if u flatten gran turismo 4 it says it will work on the hard drive using hd loader and i was wondering will it work on hd advance as well cuz i dont have hd loader only hd advance?
     
  2. Manh

    Manh Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hdloader and hdadvance is the same thing, just different skin.

    and no, it wont work "yet"
     
  3. Bassy_500

    Bassy_500 Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    but it says if u flatten the image it will work on hd loader or hd advance
     
  4. Manh

    Manh Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    where did it say that?
     
  5. Bassy_500

    Bassy_500 Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    im not aloud to give direct links but ill tip u serch for ps2hd and if ya be stuffed all u do is add .com to the end of the ps2hd i jus cant type the link directly or ill be banned then go games list and go to gt4 and it says must be flattened first it has toxic compatible next to it but apprently u can flatten it and play it off the harddrive without having to have to toxic im still in the process of flattening the image i got stuck at step 3 its a very breif guide and ive gotten lost
     
  6. Manh

    Manh Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    kool stuff man, let us know when u got it to work
     
  7. Bassy_500

    Bassy_500 Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry guys its didnt work for me but im using hd advance 1.00 and maybe i hd loader or hd advance 2.0 will work for me either way soon hd loader are releasing a update 0.3 featuring a improved toxic core and it supose to be able to run gt4. im going to market tommoz and ill get a copy of hd advacne and hd loader 2.0 and run the update 0.2 toxic and ill tell u the results
     
  8. whacker

    whacker Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it's downloadable on some torrent sites and you just have to put the image on your hd and it works...
     
  9. Manh

    Manh Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    460
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    got the instruction?
     

Share This Page