1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

does starview work with c****s digital?

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by zuzu90, Jul 15, 2007.

  1. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey folks,

    i have c****s d****l in kildare area. does anyone know if starview will work in this area?

    thanks.
     
    Last edited: Jul 16, 2007
  2. ryanmg

    ryanmg Guest

    do you have mmd or true cable
     
  3. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    mmds im thinkin. theres a chorus box on the wall and a cable goin from this into a digital box
     
  4. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    If you have an aerial/dish on the roof it is more than likely MMDS. If not and you have a cable direct into to your house it is true cable.

    The Starview will work with C***** true cable, but you will have to enter keys manually. The Starview 2 called "The Box", will work on C***** true cable and will pick up keys automatically.

    If you are on C***** MMDS there is a new Starview box coming out on the market in about a month or so that will work on C***** MMDS, as it will have a DVB-T tuner.
     
  5. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    deadly. thanks.
     
  6. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got the starview 2 'the box' and am havin problems finding any channels. i downloaded the latest software - if i go to system information it says API ver 4.50e_E Boot ver 7.0.
    after pressing 1570 nagravision is set and key EMU is ON.
    the i go to installation and select c****s and click automatic scan.
    the scan starts and TP1: failed, TP2: failed, TP3 failed and TP4 and all the way to TP 7 says failed and it results in 0 programs found.
    what am i doing wrong????
     
  7. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I thought u said u have MMds
    'The box' wont work on mmds

    For True cable:

    do a factory reset. go in and autoscan again ( on ch**us)
    when it says *** channels found , exit out and go and change Emu to on. then exit back out and find a pay channel, then wait fot it to update !
     
  8. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no i have cable direct to the house. no aerial or dish. ill try what you say and ill let you know how it goes.

    thanks.
     
  9. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    tried that and no luck. it keeps coming up with 0 programs found. its only checking 13 transponders and keeps saying failed
     
  10. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ah crap. rang up c***s and asked them was it cable or mmds and they said mmds even though there no aerial on the house. they must have 1 aerial for the estate and then plumbed all the houses from the 1 aerial. anyone know of a box that works for mmds???
     
  11. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    chor*s mmds works on tuner dvb-t (terrestrial)

    unfortunatly ur box is dvb-c (cable)

    u can get these , but u need cards and stuff, not worth the hassle
    Starview will be bringing out a box for this in a months time or so.
    I think u better sell your box m8 !
    pm me for more info....
     
    Last edited: Jul 20, 2007
  12. zuzu90

    zuzu90 Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for the help.
     
  13. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    no worries, keep in touch.i can let you know when the new box comes out. pm me by clicking on the little head on the right of my post !
     

Share This Page